slide0 slide2 slide slide2

      SC Tractor Parts SRL


            Tractor Parts, are deosebita onoare, ca printr-o echipa tanara, entuziasta si bine pregatita profesional sa vina in sprijinul celor care prin munca lor de fiecare zi contribuie constant la bunul mers al uneia din cele mai importante ramuri ale economiei, agricultura.

            Prin insusi obiectul sau de activitate, comercializarea pieselor, componentelor si accesoriilor pentru masini si utilaje agricole, societatea se adreseaza si vine in intampinarea clientilor sai cu servicii promte si de calitate. Colaborarea cu o gama larga de furnizori din intreaga Europa, permite livrarea in siguranta a oricarei piese, a oricarui ansamblu, intr-un timp relativ scurt pentru marci de utilaje dintre cele mai consacrate Case IH, Claas, David Brown, Deutz Fahr, Fendt, Fiat, Ford New Holland, John Deere, Landini, Massey Ferguson, McCormick, Perkins, Renault, Same, Volvo, Yanmar, Zetor, etc.

            Aceasta colaborare ne ofera posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor nostrii piese originale, aftermarket si OES (piese de prim montaj) furnizate de producatori consacrati de subansamble: Carraro, ZF, Dana (Eaton), Fuller (Eaton).


            Pregatirea tehnica superioara a echipei, pusa in slujba clientului, vine in sprijinul acestuia si are scopul de a facilita gasirea unei solutii tehnice optime si a unui echilibru ideal calitate pret in ceea ce priveste gasirea solutiei ideale a fiecarei probleme pe care clientul o ridica, propunandu-si astfel sa mentina parcul de utilaje agricole in stare de functionare si sa minimizeze timpii neproductivi.
Piese pentru utilaje agricolePiese de motoare

SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza piese pentru utilaje agricole echipate cu motoare Perkins, Deutz, John Deere, Cummins, Ford , Fiat ,etc.
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera componente si subansamble ale motoarelor ce echipeaza utilajele agricole, atat in varianta originala cat si aftermarket. citeste mai mult....

 

Axe si transmisii

SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza piese pentru utilaje agricole echipate cu axe si transmisii Carraro, ZF, Dana (Eaton) ,etc.
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera componente si subansamble ale axelor si transmisiilor ce echipeaza utilajele agricole, in varianta originala , OES (piese de prim montaj), cat si aftermarket. citeste mai mult....

 

Componente hidraulice
SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza piese pentru utilaje agricole echipate cu componente hidraulice de prim montaj (cilindrii hidraulici, pompe hidraulice, distribuitoare , supape , etc).
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera componente si subansamble ale sistemului hidraulic ce echipeaza utilajele agricole, in varianta originala , OES (piese de prim montaj), cat si aftermarket.
citeste mai mult....
Componente electrice
SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza piese pentru utilaje agricole echipate cu componente electrice (electromotoare, alternatoare, baterii de acumulator, sisteme de iluminare, blocuri de comanda, panouri de comanda, etc) produse de o gama larga de producatori.
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera componente si subansamble ale sistemului electric ce echipeaza utilajele agricole, atat in varianta originala cat si aftermarket.
citeste mai mult....
Elemente de caroserie
SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza elemente de caroserie pentru o gama larga de utilaje agricole.
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera elemente de caroserie (aripi, scari, elemente de structura ale cabinei, etc) ce echipeaza utilajele agricole, atat in varianta originala cat si aftermarket.
citeste mai mult....
Consumabile
SC TRACTOR PARTS SRL furnizeaza consumabile (filtre, uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, cauciucuri, etc) pentru o gama variata de utilaje agricole.
Gama de produse pe acest segment este variata si satisface cerintele diversificate ale clientilor. Astfel societatea noastra ofera consumabile ce echipeaza utilajele agricole, in varianta originala , OES (piese de prim montaj), cat si aftermarket.
citeste mai mult....

ProduseComercializate

Piese de motoare Axe si transmisii
Consumabile
Componente Electrice Elemente de caroserie Componente hidraulice

Contact

TRACTOR PARTS SRL

Adresa: Baia Mare, Str. Hortensiei
Maramures, Romania
Mobil: 0771-731356
FAX: 0358-818700
E-mail: contact@tractorparts.ro