Termeni si conditii

      Site-ul www.tractorparts.ro este administrat de catre SC TRACTOR PARTS SRL cu sediul social in Baia Mare str. Hortensiei nr.4 , avand toate drepturile asupra lui.

      Produsele comercializate de catre SC TRACTOR PARTS SRL sunt originale, OES (de prim montaj), sau interschimbabile cu piesele originale, sunt fabricate si certificate de catre producatori conform standardelor si parametrilor in vigoare si respecta normele europene de calitate .

      De aceea preturile practicate de noi sunt preturi corecte din punct de vedere al indicatorului calitate-pret.            CUM COMAND ?

      SC TRACTOR PARTS SRL a stabilit urmatoarea procedura pentru a-si putea desfasura activitatea in bune conditii si pentru a inlatura posibilitatea aparitiei de situatii neprevazute generate de o eventuala comunicare defectuoasa:

- Clientul solicita piesa dorita prin completarea formularului "Cerere de oferta" , telefonic, fax sau prin trimiterea unui email la adresa contact@tractorparts.ro .

- Echipa SC TRACTOR PARTS SRL va identifica piesele solicitate, va intocmi oferta de pret si va specifica termenul de livrare dupa care oferta se va trimite clientului in scris pe email sau fax .

- Clientul notifica in scris societatea , daca doreste ca oferta sa fie procesata in comanda, mentionand pe oferta noastra "Comanda ferma" apoi semneaza si stampileaza oferta.

Mentionam ca pe oferta vor fi specificate conditiile in care SC TRACTOR PARTS SRL proceseaza comenzile.

- Termenul de livrare al pieselor ce nu se afla in stoc este de regula 3 - 7 zile lucratoare. Particularitatile in ceea ce priveste termenul de livrare se vor regasi pe fiecare oferta.

- Comenzile vor fi livrate prin curierat rapid pe tor cuprinsul tarii. Detalii referitoare la cheltuielile de transport se vor regasi pe fiecare oferta .

- Produsele vor fi insotite de factura fiscala, chitanta (dupa caz) si certificat de garantie si calitate.